සොසේජ් රෝල්
- පෆ් පේස්ට්රිය
- සොසේජ් කරල්
සාදන
ක්රමය
පලමුව
සාදාගත් පෆ් පේස්ට්රිය
ගෙන මි”මි 4ක්
ගනකමට සහ සෙ”මි 12 la පලලට අවශ්ය
දිග ප්රමානයට
තීරු වලට කපන්න”ඒ මත
සොසේජ් කරල් දික් අතට තබන්න”දැනa පේස්ට්රියේ
අනෙක් කොනෙහි බිත්තර සාරු ආලේප කර සොසේජ්
තබd
ඇති පැත්තේ
සිට පේස්ට්රිය
රෝල් කර බිත්තර
සාරු ගා හොදින්
අලවා සෙ”මි
4ක් දිග
කැබලි වලට කපා
බටර් ගා ගත්
තැටියක පැයක් පමන තබා
ඒ මත
බිත්තර සාරු ගා සෙන්ට්රිග්රේඩ්
අංශක 215 ක උශ්ණත්වයට
විනාඩි 35ක් බේක්
කරන්න”පසුව අාහාරයට ගන්න

No comments:
Post a Comment